Dodik i Vučić obišli novoizgrađeni stadion u Leskovcu

11
Foto: buducnostsrbijeav/Instagram

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je večeras nakon što je sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem obišao novoizgrađeni stadion u Leskovcu da se Republika Srpska raduje svakom uspjehu Srbije i doživljava ga kao svoj.

– Sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem večeras sam obišao veoma lijep stadion „Dubočica“ u Leskovcu. U Republici Srpskoj se radujemo svakom uspjehu Srbije i doživljavamo ga kao naš – naveo je Dodik na društvenoj mreži „Iks“.

On je dodao da će na ovom stadionu 19. novembra biti odigrana kvalifikaciona fudbalska utakmica sa Bugarskom.

– Uvjeren sam da ćemo slaviti plasman na Evropsko prvenstvo – napisao je Dodik.

Stadion u Leskovcu izgrađen je prema najvišim standardima UEFA i sastoji se od četiri tribine ukupnog kapaciteta 8.136 mjesta.

Vučić: Sa Dodikom i 19. novembra na novom stadionu u Leskovcu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je nakon obilaska novoizgrađenog fudbalskog stadiona u Leskovcu sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom da će na toj lokaciji ponovo da budu zajedno i navijaju za Srbiju protiv Bugarske 19. novembra.

– Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i ja ispred novog stadiona u Leskovcu. Ovde ćemo ponovo da budemo i zajedno da navijamo za Srbiju protiv Bugarske 19. novembra – napisao je Vučić na „Instagramu“.

Dodik i Vučić večeras su u Leskovcu obišli novoizgrađeni fudbalski stadion Dubočica.

Novi stadion izgrađen je na mjestu starog, a ukupna vrijednost radova je skoro tri milijarde dinara (25,6 miliona evra).