Dodik: Neupitna pobjeda SNSD-a u Kozarskoj Dubici

22
Foto: SRNA

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas u Kozarskoj Dubici da je neupitna pobjeda SNSD-a na predstojećim lokalnim izborima u ovoj opštini i kandidata za načelnika Radenka Reljića.

Dodik je sa rukovodstvom Opštinskog odbora SNSD-a u Kozarskoj Dubici razgovarao o aktivnostima tog odbora i pripremama za lokalne izbore.

– Kandidat za načelnika opštine Radenko Reljić je naš kandidat, dobio je širu podršku koalicionih partnera. Vjerujemo da će ta pobjeda biti neupitna i da će stari, odnosno novi načelnik, nastaviti da radi svoj posao. Veoma nam je stalo da uradimo sve što je neophodno kako bismo ojačali i održali povjerenje koje imamo tradicionalno ovdje u Dubici – rekao je Dodik.

Prema njegovim riječima, SNSD je u Kozarskoj Dubici omogućio korištenje raznih izvora institucionalnih sredstava.

– Neki naši koalicioni partneri pokušavaju to da pripišu sebi, ali u suštini to su intervencije Vlade Republike Srpske kojih ne bi moglo biti bez SNSD-a – izjavio je Dodik novinarima.

On je potvrdio da je dogovoreno asfaltiranje oko tri kilometra lokalnih puteva u ovoj lokalnoj zajednici i nastavak izgradnje vodovoda u koji je Vlada Republike Srpske uložila oko 700.000 KM.

Reljić je izjavio da je na sastanku dogovorena realizacija više projekata.

– To se odnosi, prije svega, na infrastrukturne projekte, asfaltiranje puteva, vodovod i ostale aktivnosti. Mislim da na ovim izborima SNSD ulazi u još jednu veliku pobjedu. Što se tiče kandidata za načelnika opštine tu će biti obezbijeđena apsolutna većina i mislim da će SNSD i dalje ostati stranka broj jedan u gradu – naglasio je Reljić.

Na sastanku u Opštinskom odboru SNSD-a, čiji je gost danas bio Dodik, razgovarano je i o drugim aktuelnim temama.