Dodik: Osmaci će 15. novembra izabrati perspektivu i glasati za SNSD

90
Foto: SRNA

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik razgovarao je večeras u Istočnom Sarajevu sa predsjednikom Opštinskog odbora i kandidatom ove stranke za načelnika opštine Osmaci Radanom Sarićem i kandidatima za odbornike u lokalnom parlamentu Mirom Vidaković, Velimirom Tomićem i Đorđem Đorđićem o predstojećim lokalnim izborima i značaju razvoja pograničnih opština.

Dodik je pohvalio angažman mladih ljudi na području opštine Osmaci koji se bave privatnim biznisom, istakavši da je uvjeren da će 15. novembra stanovnici ove lokalne zajednice izabrati prosperitet i perspektivu i glasati za Sarića i odborničku listu SNSD-a.

– Republika Srpska će riješiti ključni problem i u narednoj godini uraditi regionalni put dužine sedam kilometara kojim će centar ove opštine biti povezan sa magistralnim putem – izjavio je Dodik za Srnu.

On je izrazio uvjerenje i da će projekat izgradnje proizvodnog pogona iz palete proizvoda fabrike „Alumina“ Zvornik u saradnji sa slovenačkim partnerom biti nastavljen čime se otvara mogućnost za otvaranje novih radnih mjesta i zapošljavanje do 100 ljudi.

Sarić je rekao da je uvjeren da će SNSD osvojiti najviše glasova na predstojećim izborima.

– Vjerujem da će naši sugrađani glasati za SNSD i ljude koji imaju snagu, volju i energiju da od Osmaka naprave bolje mjesto za život i rad. Obećavam da ćemo, uz pomoć republičkih institucija, opravdati njihovo povjerenje, a prvi naš projekat biće izgradnja regionalnog puta za šta smo već dobili potvrdu da će biti realizovano – rekao je Sarić.