Dodik: Republika Srpska je danas najjača, predstavlja sigurnost

29
Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Republika Srpska predstavlja sigurnost, ima stabilne institucije i ekonomiju, ali se uvijek može uraditi više, rekao je večeras na predizbornom skupu u Zvorniku kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik.

– Republika Srpska je danas najjača, ona dobro stoji, ima stabilne institucije, stabilnu ekonomiju, ima sve dobre pretpostavke da se ekonomski razvija i da bude što bolja – rekao je Dodik.

On je istakao da Republika Srpska predstavlja sigurnost za sve koji ovdje žive i da se zato mora njegovati i braniti i Republika i sloboda.

Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

On je naglasio da SNSD u Zvorniku godinama bilježi najbolje rezultate, da su u tom gradu riješili sve goruće infrastrukturne probleme, ali da mu treba dati novi podsticaj.

– Tu smo da se dogovorimo na koji način ćemo sve to rješavati. Vjerujemo da možemo da napravimo još više, jer volimo Republiku Srpsku – rekao je Dodik.

Cvijanović: Pobjeda SNSD-a 2. oktobra biće moćna

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je da pobjeda SNSD-a 2. oktobra treba da bude moćna jer svi znaju koja je snaga iza njih.

Ona je istakla da će na čelu Republike Srpske ponovo biti Milorad Dodik koji zna svoj posao, ne plaši izazova, zna šta su politički, a šta ekonomski procesi, te dodala da će pobjeda biti velika.

Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Cvijanovićeva je poručila da će zaštititi interese Republike Srpske u Sarajevu, da će raditi predano kao i do sada.

Ona je podsjetila šta je sve radila politika SNSD-a širom Srpske, navodeći da je u pitanju puno projekata, kao i da su istovremeno povećavali penzije, plate, borački dodatak, socijalna davanja, podsticaj u poljoprivredi i pomagali porodice, a da je ponosna i na nove mjere.

Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Cvijanovićeva je istakla da je ponosna na naknadu za nezaposlene porodilje, kao i na nove mjere, od kojih je da se svakog mjeseca višečlanim porodicama gdje je jedan nezpaoslen roditelja obezbijedi po 750 KM, kao i na besplatne prenatalne testovi.

Višković: Moramo da očuvamo jedinstvo da bismo sačuvali slobodu

Nosilac liste SNSD-a za Predstavnički dom parlamenta BiH iz Izborne jedinice tri Radovan Višković istakao je potrebu očuvanja jedinstva da bi sačuvali slobodu, a istovremeno da se nastavi borba za veće penzije, plate, socijalna davanja.

– Ako izgubimo Republiku Srpski izgubićemo slobodu, a onda će nam neko drugi u Sarajevu određivati kolike će biti penzije, plate, socijalna davanja i šta će se graditi u Zvorniku, a šta u Republici Srpskoj – naglasio je Višković.

Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

On je istakao da se sve to ne smije izgubiti, te pozvao da se glasa za SNSD i prvjerene ljude koji, ne vodeći računa o svom komoditetu, brane Republiku Srpsku.

Stevanović: Pobjeda u Zvorniku biće ubjedljiva

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skuštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice sedam Zoran Stevanović rekao je da je najvažnije da 2. oktobra pobijede Dodik i Cvijanovićeva, kao i kandidati na listama, te istakao da će pobjeda u Zvorniku biti ubjedljiva.

Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram