Dodik sa Tijanom Bošković: Talenat mlade Bilećanke otišao do svjetskih visina

138
Foto: SRNA

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik upriličio je danas u Banjaluci prijem za najbolju odbojkašicu svijeta, srpsku reprezentativku Tijanu Bošković, koja je porijeklom iz Bileće.

Prijemu su prisustvovali i predsjednik Republike Željka Cvijanović i ministar porodice, omladine i sporta Sonja Davidović.

Foto: SRNA

Dodik je istakao da je talenat Tijane Bošković otišao do svjetskih visina, te da je ponosan na činjenicu da je Republika Srpska, kroz svoje sportske saveze, prepoznala taj talenat.

– Banjaluka je počastvovana činjenicom da je danas među nama Tijana Bošković. Sasvim je dovoljno reći njeno ime i svi znaju o kome se radi, pogotovo mi u Republici Srpskoj, koji tako predano pratimo i navijamo za nju u svim utakmicama, gdje nam je mnogo puta donijela radost – rekao je Dodik novinarima.

Foto: SRNA

Dodik je istakao da je Tijana kroz najveća takmičenja pokazala nesumnjiv talenat, te da ju u budućnosti čeka još više uspjeha.

– Mi ćemo sve to da pratimo, da navijamo i podržavamo Tijanu – naglasio je Dodik.

Foto: SRNA

Dodik je mladoj odbojkašici poručio da se uvijek sjeti Republike Srpske, koja ju mnogo voli, poštuje i podržava.

– Zahvalni smo za sve što nam je Tijana podarila. Znamo da ju čekaju teške obaveze u novoj sezoni, ali ne sumnjamo da ćemo i dalje imati priliku da uživamo u velikim mečevima – rekao je Dodik.

Foto: zeljka.cvijanovic/Instagram

Boškovićeva je zahvalila na prijemu i upućenim riječima podrške, te naglasila da joj podrška svih ljudi iz Republike Srpske znači mnogo.

– Ta podrška mi daje dodatnu snagu i motiv da budem bolja. I u budućnosti ću se truditi da, gdje god da pođem, predstavljam svoj grad i Republiku Srpsku u najboljem svjetlu – rekla je Boškovićeva.

Foto: SRNA