Dodik: SNSD mora da vodi Srpsku, sve ostalo je avantura

15
Foto: @snsdbanjaluka/Twitter

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras u Banjaluci da ova stranka mora voditi Republiku Srpsku u godinama koje predstoje jer je to jedina partija kadrovski i na svaki drugi način sposobna da odgovori na sve izazove koji su pred Srpskom.

On je rekao da je SNSD jedina državotvorna stranka u Srpskoj.

– Mi smo vodeća partija i to smo pokazali u najsloženijim okolnostima i u izazovima s kojima smo se suočavali vodeći ovo društvo. Samo SNSD može da odgovori na sve izazove čuvajući naš način života i stabilnost Srpske. To smo radili i radićemo – rekao je Dodik.

On je rekao da svi u SNSD-u trebaju biti okupljeni oko ideje Srpske za koju se moraju boriti.

Dodik je rekao da je cilj očuvanje mira i stabilnosti u Srpskoj, obezbjeđivanje dovoljno hrane i energenata za stanovništvo, unapređenje standarda…

– Sve to može samo SNSD a sve drugo bila bi avantura. Zato je važno da naši kandidati pobijede na izborima. SNSD mora dobiti apsolutnu većinu kako bismo bili jaki u donošenju odluka u korist Srpske – poručio je Dodik.

Gradski odbor SNSD-a Banjaluka večeras je predstavio predizborne kandidate za Narodnu skupštinu Republike Srpske za Izborna jedinicu tri gdje je nosilac kandidatske liste Vlado Đajić, kao i one za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinica jedan, gdje je nosilac liste Nebojša Radmanović.