Dodik: SNSD podržava 34,9 odsto glasača, a kompletnu opoziciju 28 procenata

235
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Nakon sastanka Izvršnog komiteta stranke sa predsjednicima gradskih odbora SNSD-a, predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio da su gradske organizacije stranke konsolidovane.

– Danas smo u Prnjavoru, prije toga u Višegradu, riješili problem skupštinske većine. Naši načelnici tamo sada imaju podršku skupštine. Ostalo je da većinu riješimo u Trnovu i Goraždu i ostaje da vidimo kako konsolidovati stanje u Drvaru, gdje su pokrenuli opozov našeg načelnika. Naša delagacija uskoro ide tamo – rekao je lider stranke.

Dodik je istakao da SNSD sada ima podršku 34,9 odsto glasačkog tijela u Srpskoj, dok je zbir sve opozicije na tom planu 28 odsto.

On je rekao da će to, kada se doda podrška koalicije, čiji kapaciteti nisu mali, biti odličan i pobjednički rezultat na narednim opštim izborima.

– Pripremamo našu organizaciju za novo djelovanje. SNSD uvodi inovativne metode u svoje djelovanje. Ranije se nismo dovoljno usmjeravali na sredstva masovne komunikacije, na društvene mreže. Sada smo se prema tome referirali. Danas naša partija, kao što je u Banjaluci, ima najbolje uređenu tu oblast. SNSD ima sa čim da izađe pred narod, SNSD je patriotska politička partija – poručio je Dodik.