Dodik: Što prije da se izborimo sa pandemijom i okrenemo svjetlijoj budućnosti

27
Foto: radiosarajevo.ba

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je svim građanima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH novu 2021. godinu, sa željom da bude bolja i uspješnija od ove, koja je bila izuzetno teška i izazovna s obzirom na pandemiju virusa korona koja je iz korijena promijenila živote svih ljudi u svijetu.

– Želim da predstojeća godina bude što ljepša, a da ovu 2020. što prije zaboravimo i da se više nikada nikome ne ponovi. Uvjeren sama da ćemo se u 2021. konačno izboriti sa pošasti koja je odnijela brojne živote i čije su crne brojke obilježile godinu za nama – istakao je Dodik.

On je izrazio zahvalnost zdravstvenim radnicima koji su postali istinski heroji 2020. godine i svijetla tačka tokom borbe sa pandemijom, kao i svim odgovornim građanima koji su poštovali preporučene epidemiološke mjere i na taj način čuvali sebe i svoje najbliže, saopšteno je iz kabineta srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

– Iskreno želim da se u narednoj godini konačno vratimo normalnom životu i radu, te da se svi posvetimo zacrtanim planovima i zajedno gradimo bolju i svjetliju budućnost – poručio je Dodik.

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH poželio je svima srećnu i uspješnu 2021. godinu, dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću, kao i uspjeh na profesionalnom planu.

– Sa vjerom u bolju budućnost, još jednom molim sve ljude da čuvaju svoje zdravlje, poštuju preporučene epidemiološke mjere, te da predstojeće praznike provedu u krugu svojih najbližih – naglasio je Dodik.