Gradski i opštinski odbori SNSD-a podržali kandidaturu Šobota: Prilika da Banjaluka zasija novim sjajem

17
Foto: Goran Šurlan/RAS Srbija

Gradski i opštinski odbori SNSD-a podržali su kandidaturu doktora Nikole Šobota za gradonačelnika Banjaluke, te mu uputili čestitke i poželjeli uspjeh na predstojećim lokalnim izborima.

Miroslav Bojić, predsjednik Gradskog odora SNSD Laktaši, uvjeren je da će Šobot izvojevati uvjerljivu pobjedu na izborima, kojom će obezbijediti napredak za sve građane Banjaluke.

Gradski odbor stranke u Doboju ističe da je doktor Šobot poznat u Republici Srpskoj kao izuzetan stručnjak i humanista.

– Ne sumnjamo da će građani Banjaluke plemenitom i humanom doktoru Šobotu dati svoje povjerenje i priliku da Banjaluka zasija novim sjajem i postane evropska prestonica kulture – saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD Doboj, koje potpisuje predsjednik odbora Obren Petrović.

Čestitke je uputio i Opštinski odbor Brčko u kojem su za Šobota naveli da je budući gradonačelnik Banjaluke.

– Čestitamo Gradskom odboru Banjaluka na izboru kandidata i dajemo punu podršku Šobotu, budućem gradonačelniku Banjaluke – kažu u SNSD Brčko.

Slobodan Javor, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Prijedor, ističe da su u ovom odboru ubijeđeni da je Šobot najbolje rješenje za gradonačelnika Banjaluke.

– Kao načelnik Klinike za kardiologiju UKC Republike Srpske, koji je osnovao i koju veoma uspješno i odgovorno vodi, a kroz koju je pomogao i stotine građana Prijedora, ubjeđenja smo da je najbolje rješenje za gradonačelnika Banjaluke, te da će se iskreno posvetiti rješavanju problema i donijeti novu energiju Banjaluci – naveo je Javor.

Čestitke Šobotu stigle su i iz Gradskog odbora SNSD-a Derventa, gdje navode da je on najbolje rješenje za građane Banjaluke.

– Doktor Nikola Šobot je neko ko je svojim angažmanom, ponašanjem i odnosom prema običnom čovjeku dokazao da su rad, znanje i poštenje nešto što treba da krasi prvog čovjeka najvećeg grada u Republici Srpskoj. Očekujemo najveću pobjedu SNSD-a u Banjaluci i novu eru u razvoju Banjaluke ali i Republike Srpske – ističu u Gradskom odboru SNSD Derventa.

Kandidaturu Nikole Šobota za gradonačelnika Banjaluke pozdravili su i OO SNSD Bratunac, OO SNSD Brod, OO SNSD Ribnik, OO SNSD Srbac, OO SNSD Šipovo, OO SNSD Šamac, OO SNSD Milići, OO SNSD Drvar, OO SNSD Čelinac, OO SNSD Modriča, OO SNSD Šekovići, OO SNSD Mrkonjić Grad, OO SNSD Vukosavlje, OO SNSD Lopare, OO SNSD Pelagićevo i OO SNSD Sokolac.

Iz svih ovih odbora SNSD-a su sigurni u izbor cijenjenog doktora za kandidata i u njegovu ubjedljivu pobjedu u oktobru.