Dragosavljević reizabran za predsjednika Opštinskog odbora SNSD Srbac

73
Foto: SRNA

Na Izbornoj konferenciji Opštinskog odbora SNSD-a u Srpcu za predsjednika tog stranačkog tijela danas je ponovo izabran Mlađan Dragosavljević.

Dragosavljević, koji je izabran na mandat od četiri godine, rekao je novinarima da srbački SNSD ima odlične uslove da nastavi pozitivan rad u narednom periodu u saradnji sa republičkim vlastima, što će doprinijeti boljem životu građana.

– Planiramo još da na lokalu ojačamo i podmladimo stranku – rekao je Dragosavljević, koji je i aktuelni načelnik Srpca.

On je dodao da je OO SNSD-a Srbac jedan od najorganizovanijih, najstabilnijih i najboljih odbora stranke u Srpskoj.

Foto: SRNA

Potredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je na konferenciji da je cilj te stranke jaka i dugoročno stabilna Republika Srpska, ističući značaj saradnje lokalnog i republičkog nivoa vlasti kako bi se realizovali brojni projekti u interesu građana u opštinama i gradovima Republike.

Ona je izrazila nadu da će Srbac dati veliki doprinos velikoj pobjedi SNSD-a na izborima naredne godine.

Foto: SRNA

Lider SNSD-a Milorad Dodik je čestitao Dragosavljeviću i priznao da je to jedna od najboljih stranačkih organizacija, izrazivši nadu da će lokalni partijski odbor doprinijeti pobjedi stranke na narednim opštim izborima.

– Naš plan je da do Nove godine sve opštinske stranačke organizacije uđu u izborni ciklus, a posebnu pažnju u tom smislu posvetili smo Banjaluci, gdje slijede naše posjete mjesnim i regionalnim organizacijama u gradu. Nakon toga ćemo održati Gradsku izbornu konferenciju SNSD-a Banjaluka u smislu da organizujemo jak gradski stranački odbor i rehabilitujemo snagu u tom gradu – poručio je Dodik.

On je naveo da je politika SNSD-a neprikosnovena u mnogim opštinama i gradovima, poput Prijedora, Doboja, Zvornika, te da se pobjednički rezultati očekuju i u Bijeljini, Istočnom Sarajevu, Foči, Derventi, Gradišci, Trebinju…

– To je osnova za veliku pobjedu koju gradimo i u šta niko ne treba sumnjati. Za to je potreban puni aktivizam koji ćemo imati pred izbore – rekao je Dodik i podsjetio da će okupljanje SNSD-a na Mrakovici postati jedan od najvažnijih datuma partije, jer je time resetovana unutrašnja snaga SNSD-a i rehabilitovano unutrašnje povjerenje.

Foto: SRNA

Konferenciji u Centru za kulturu Srbac prisustvovali su potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović i ministri SNSD-a u Vladi u Srpske Zora Vidović, Boris Pašalić, Alen Šeranić i Srebrenka Golić, predsjedavajući Savjeta ministara BiH iz ove partije Zoran Tegeltija, kao i brojni članovi i simpatizeri SNSD-a.

Foto: SRNA