Iznenađenje za iznenađenjem: Tejlor bez najave objavila album, stigao i spot

30
Foto: Jamie McCarthy/Getty Images

Da njen nesagledivi uspjeh dolazi sa razlogom, Tejlor Svift dokazuje u svakoj od ovakvih situacija. Američka kantautorka iznenada je na društvenim mrežama najavila album „Folklor“, a on je slušaocima dostupan manje od 24 sata nakon toga, a i spot za jednu pjesmu je tu.

Osmi studijski album Tejlor Svift broji 16 novih pjesama, koje je pjevačica i autorka napisala u izolaciji. Da nije gubila ni trenutka, pokazuje činjenica da je Folklor (Folklore) već sada tu.

– U izolaciji je moja mašta otišla daleko i ovaj album je rezultat – kolekcija pjesama i priča kroz koje teče moja svijest. Uzevši olovku, pobjegla sam u fantaziju, istoriju i sjećanje. Ispričala sam ove priče najbolje što sam mogla, sa svom ljubavlju i propitivanjem koje zaslužuju. Sada je na vama da ih proslijedite dalje – objašnjava Tejlor.

Muzička zvijezda je otkrila i da se čitava priča rodila spontano, kako je nastala i bajkovita vizuelna strana ovog albuma. U tom duhu danas je predstavila i spot za jednu od numera sa albuma – za Cardigan.

Kako bi se adekvatno obilježilo, osmo studijsko izdanje naći će se na osam deluks CD i vinil verzija, a na njima će biti dostupna i jedna dodatna numera pod naziviom The Lakes.

Izdanje Folklor u Srbiji je dostupno na servisima Spotifaj, Epl mjuzik, Dizer, Gugl plej i Jutjub mjuzik, kao i širom svijeta u svim digitalnim prodavnicama.