Koalicioni partneri saglasni u podršci Dodiku i Cvijanovićevoj

79
Foto: SNSD/Twitter

Koalicioni partneri SNSD-a saglasni su u podršci kandidatima ove političke partije za pojedinačne funkcije na opštim izborima Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović jer, kako tvrde, oni su garant očuvanja Republike Srpske, njenih interesa i budućnosti.

Foto: SRNA

Predsjednik NPS-a Darko Banjac rekao je da se ova politička partija zalaže za jedinstvo i očuvanje nacionalnih interesa srpskog naroda, te da zato podržava kandidate SNSD-a.

On je rekao na sjednici Glavnog odbora SNSD-a, koja je u toku, da 17 političkih subjekata i pojedinaca podržava koaliciju predvođenu SNSD-om, što je garant za pobjedu na predstojećim opštim izborima u BiH.

Foto: SRNA

Predstavnik Ujedinjne Srpske Neven Stanić rekao je da je cilj koalicionih partnera očuvanje Republike Srpske i njenih nadležnosti.

– Vjerujem u odličan izborni rezultat jer nema niko drugi u Republici Srpskoj ko bi sačuvao jedinstvo i interese našeg naroda – naveo je Stanić.

Foto: SRNA

Predsjednik Prve SDS Radomir Lukić rekao je da ova stranka podržava Dodika i Cvijanovićevu jer se istinski zalažu za očuvanje Republike Srpske, a protive se formiranju „bosanske nacije“.

Foto: SRNA

Predsjednik Saveza za demokratskiu Srpsku Dragan Kalinić rekao je da mnogo razloga za podršku Dodiku i Cvijanovićevoj ima.

– Oni su čvrsti u stavovima da odbrane Republiku Srpsku i njene institucije, da očuvaju Dejtonski mirovni sporazum, ali i da narod vode u bolju budućnost – rekao je Kalinić.

Foto: SRNA

Lider NDP-a Dragan Čavić rekao je da je veoma važno da narod izabere one koji će sigurno voditi Republiku Srpsku u narednom periodu.

– To jesu Dodik i Cvijanovićeva, a sigurno nas čekaju izazovna vremena – rekao je Čavić.