Kojić: SNSD u Brčkom ima pobjednički tim predvođen Sinišom Milićem

36
Foto: SNSD Brčko/Facebook

Opštinski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata (OO SNSD) u Brčkom danas je lijepljenjem prvih plakata na Trgu mladih u tom gradu ozvaničio početak predizborne kampanje.

Predsjednik brčanskog SNSD-a Đorđa Kojić rekao je novinarima da ta stranka danas započinje svoju veliku pobjedu koju će slaviti 15. novembra, te da je tim u Brčkom, predvođen Sinišom Milićem, koji je aktuelni gradonačelnik, pobjednički.

Kojić je napomenuo da će SNSD voditi fer i korektnu kampanju, da ta stranka zna šta hoće, a to je pobjeda, u koju je siguran.

Foto: SNSD Brčko/Facebook

Nosilac liste SNSD-a za poslanike u Skupštini distrikta Siniša Milić čestitao je početak izborne kampanje svim kandidatima SNSD-a i DEMOS-a, koji u Brčkom nastupa u koaliciji sa SNSD-om.

Milić je istakao da će koalicija voditi odgovornu kampanju i pozvao druge učesnike izbornog procesa da na isti način vode kampanju.

– Sigurni smo da smo u prethodnom periodu radili odgovorno i onako kako je to bilo moguće ovdje. Napravili smo dosta dobrih poteza čija će realizacija uslijediti u narednom periodu i sigurni smo da bismo u kontinuitetu mogli da obavljamo ovu vlast i završimo sve započete projekte – rekao je Milić.

Milić je pozvao sve birače, koji su se ne svojom voljom našli na biračkim spiskovima za glasanje putem pošte, da ipak dođu i glasaju na redovnim biračkim mjestima, jer će njihov glas, prema uputstvima Centralne izborne komisije, biti vrednovan.

Foto: SNSD Brčko/Facebook

Predsjednik Opštinskog odbora DEMOS-a u Brčkom Radoslav Subotić istakao je da je ta stranka odlučila da na izborima nastupa u koaliciji sa brčanskim SNSD-om kako bi doprinijeli pobjedi SNSD-a i koalicije.

Kandidat SNSD-a Slobodanka Ćurčić, koja je i predsjednik Aktiva žena te stranke u Brčkom, rekla je da brčanski SNSD u predizbornu kampanju ulazi sa pobjedničkom ekipom koja će kampanju voditi fer i korektno.

Kandidate SNSD-a i DEMOS-a danas je pozdravio i predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić koji je u isto vrijeme bio na Trgu mladih u Brčkom kako bi ozvaničio početak predizborne kampanje za svoju stranku.

Foto: SNSD Brčko/Facebook