Lukač: Stanivuković priča o hrabrosti, a prijeti ženama

442
Foto: SRNA (arhiva)

Replicirajući poslaniku PDP-a Drašku Stanivukoviću, ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač rekao je u Narodnoj skupštini Republike Srpske da se nada da će Stanivuković biti kandidat za gradonačelnika jer je siguran da nikada neće pobijediti aktuelnog gradonačelnika Igora Radojičića iz SNSD-a.

– Pokušavaš da pričaš o moralu u Narodnoj skupštini? Samo da se sjetimo na ulici koliko vrijedi tvoja riječ i tvoj moral, jer si se odrekao pred stotinama ljudi koji su za tobom išli da nikad nećeš ući u ovu skupštinu. I nisi jedni bio, neki od njih sjede ovdje. To je tvoj moral, to je tvoja riječ. To mogu očekivati oni koji idu za tobom. Tako ćeš ih prodati, kao što si prodao i riječ i moral na ulici. Tako su i završili zbog tebe kako su završili, jer si ih iskoristio na najbrutalniji način – rekao je Lukač.

Odgovarajući na Stanivukovićeve prozivke da je kukavica, Lukač je rekao da Stanivuković priča o hrabrosti, a prijeti ženama da bi progurao svoj zakon i svoj interes.

– Ti pričaš o mom kukavičluku? Imaš 27 godina. Ja sam sa 23 otišao u rat, sa 27 sam vodio uspješno jedinice, bio odlikovan, imao čin pukovnika… Gdje si, Stanivukoviću, dokazao svoju hrabrost? Po ulici slikajući selfije i praveći performanse – kaže Lukač.