Milačić: Milo Đukanoviću, više ne kontrolišeš Crnu Goru

98
Foto: CDM

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić obratio se javnosti povodom njegovog današnjeg hapšenja. Milačić je poručio da to što se dešava u Crnoj Gori nema veze sa politikom, već da je to ogromna borba između ljubavi i mržnje, istine i laži, pravde i nepravde.

Crna Gora je, prema njegovim rečima, danas jedna velika šansa, zato što se u moru „ove ogromne krize otvorila i jedna neviđena nada, iskra i ogroman plamen“.

Milačić je podsjetio da je danas odmah po sletanju na aerodrom priveden i uhapšen.

– Kada sam sletio na aerodrom, u kancelariji sam video da nisam jedini. Danas je uhapšena i majka Milana Kneževića i još 16 ljudi većinom iz Zete – rekao je on.

Kako je naveo, u Crnoj Gori je na sceni neviđena diktatura.

– Hapse ljude, legitimišu, privode mlade ljude po cijeloj Crnoj Gori – rekao je Milačić i dodao da sve to što se dešava nema veze sa pravoslavljem, već sa stabilnošću regiona.

On je istakao da Đukanović nema više autoritet i da više ne kontroliše Crnu Goru.

– Milo Đukanoviću, gotov si! Shvataš da više ne kontrolišeš Crnu Goru. To je čovek koji je za kratko vrijeme izgubio moć – rekao je on.

‼️ОБРАЋАЊЕ ПРЕДСЈЕДНИКА ПРАВЕ ЦРНЕ ГОРЕ МАРКА МИЛАЧИЋА НАКОН ПУШТАЊА НА СЛОБОДУ‼️➡️ О Милу и режиму➡️ О тортури полиције➡️ О младим људима на улицама➡️ О литијама и Цркви➡️ О заствама: тробојци и државној➡️ О опозицији и јединству➡️ O плановима за будућност✅ ПОГЛЕДАЈТЕ

Posted by Marko Milačić – Prava Crna Gora on Friday, January 31, 2020