Mitrović: Dodik i Cvijanovićeva grade prijateljstva i čuvaju Srpsku

15
Foto: SNSD Bijeljina/Facebook

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici šest Vojin Mitrović izjavio je u Hasama kod Bijeljine da je SNSD u svakom trenutku donosio ispravne odluke u interesu svog naroda, a kandidati za inokosne funkcije na predstojećim izborima Milorad Dodik i Željka Cvijanović gradili prijateljstvo sa svima koji poštuju i uvažavaju Srbe.

Mitrović je na večerašnjoj tribini SNSD-a rekao da su kandidati te političke partije za predsjednika Srpske Milorad Dodik i za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović pokazali da su i u najtežim trenucima znali da vode Srpsku i nalazili rješenja da održe ekonomsku i finansijsku stabilnost.

On je naglasio da je i danas tako, kada postoje blokade od EU, odnosno evropskih institucija, u vidu uskraćivanja sredstava za realizaciju infrastrukturnih i drugih projekata, ali je Srpska uspjela da nađe i druge načine finansiranja čime je pokazano Zapadu da ima još prijatelja u svijetu.

– Milorad Dodik i Željka Cvijanović su gradili prijateljstvo prije svega sa susjedima, ali i svima koji poštuju i uvažavaju srpski narod. Zbog toga treba glasati za ove kandidate i mislim da su dosadašnjim radom i djelima pokazali i u Semberiji dokazali, pa je Semberija i odlučila da ih podrži – rekao je Mitrović.

On je istakao da su od 2006. na političkoj sceni Dodik i Cvijanovićeva čuvali Republiku Srpsku.

– Dodik je spasao Policiju Srpske. Od tih dana nijedna nadležnost nije prenesena na nivo BiH, što je, prije svega, zasluga SNSD-a i Dodika, koji je u svakom trenutku donosio ispravne odluke u interesu svog naroda – rekao je Mitrović.

On je pozvao birače da daju glas za Dodika i Cvijanovićevu, kao i kandidate SNSD-a sa lista za Narodnu skupštinu Srpske i Predstavnički dom parlamenta BiH.

– Sa druge strane imamo kandidate (SDS-a za srpskog člana Predsjedništva BiH) Mirka Šarovića i (PDP-a za predsjednika Republike Srpske) Jelenu Trivić – Šarovića koji je bio na visokim funkcijama i pokazao šta je uradio za Srpsku, koja djela su ostala iza njega – a takva djela ne postoje. Trivićeva je početnik u politici. Republika Srpska nije igračka i ne smijemo dozvoliti da se Jelena Trivić njome igra – rekao je Mitrović.

Lazarević podsjetio birače u Hasama na sve što je SNSD uradio za ovo selo

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici šest Zlatan Lazarević podsjetio je večeras birače u Hasama na sve što je SNSD uradio za ovo selo.

– Urađeno je više nego što je Gradska uprava za sve ove godine – rekao je Lazarević.