Mladim socijaldemokratama u Srpcu pristupilo 69 novih članova

500
Foto: SNSD Srbac/Facebook

Mladim socijaldemokratama (MSD) u Srpcu danas je pristupilo 69 novih članova, a lider stranke Milorad Dodik poručio je da im je ovo prilika da ostvare svoje želje i ciljeve.

Dodik je podsjetio da je u Srpcu formiran jedan od prva četiri odbora ove stranke, te da ova lokalna zajednica danas pod vođstvom SNSD-a izgleda potpuno drugačije nego prije 20 godina, odnosno postala je dobro mjesto za život.

– Imamo razlog da budemo ponosni na sve što smo uradili u Srpcu i cijeloj Republici Srpskoj – smatra Dodik.

On je mladima poručio da su danas napravili dobar izbor, te da bez političkog aktivizma daju nekom drugom priliku da ih vodi.

Foto: SNSD Srbac/Facebook

Predsjednik MSD Srbac Aleksandar Babić rekao je da su novi članovi mladi ljudi koji će u stranku unijeti novu snagu i energiju.

– Cilj nam je da jačamo stranku i po broju članova i po organizaciji. Ovo je stranka koja vodi računa o mladim ljudima, kojima poručujem da budu aktivni i prepoznatljivi i da u naredna dva mjeseca budu nosioci izbornih aktivnosti – rekao je Babić.

Foto: SNSD Srbac/Facebook

Predsjednik OO SNSD-a Mlađan Dragosavljević nada se da će SNSD ponoviti odličan izborni rezultat od prije četiri godine.

– Snaga naše liste je u odlučnosti. Za prva tri najbolja izborna rezultat obezbijedićemo nagrade – rekao je Dragosavljević.

U Srpcu će danas biti potpisan sporazum o podršci zajedničkom kandidatu za načelnika opštine Srbac između SNSD-a i koalicionih partnera na lokalnom nivou.