Nastavlja se sukob na relaciji Stanivuković-Vukanović

37
Foto: Goran Šurlan/RAS Srbija

Sukob na relaciji Draško Stanivuković-Nebojša Vukanović nikad otvoreniji i nikad dublji. Optužbi ko sa kim sarađuje ne manjka. Priliku da dojučerašnjeg prijatelja prozove kada god se nađe u društvu nekoga iz vlasti Vukanović ne propušta. Posljednje u nizu što mu je zasmetalo jeste što su se Stanivuković i Đajić našli na istom mjestu povodom ručka za Bogojavljenje.

– Važno je reći da imam puno svojih kvazisaboraca i dušebrižnika koji ni od čega hoće da naprave neku temu, ali to je kratkog daha – kaže Stanivuković.

Šteta je, ističe, što vlast u svojim redovima nema jednog Vukanovića.

– Ja kažem otvoreno – ja bih bio najsrećniji da u vlasti ima jedan Vukanović koji će o njima pričati kao što ovaj o nama priča, to bi bilo najidealnije, vlast bi se šest puta raspala, 66 puta bi se raspala da ima jedan Vukanović koji tako brljezga sve o njima i sve iznosi i što treba i 99 posto što ne treba i nema smisla – kaže Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Radiću na tome da Stanivuković što kraće bude gradonačelnik, jasan je Nebojša Vukanović. Crvenu liniju je, kaže, prešao. Iznevjerio je, kaže, kako njegova tako i očekivanja većine Banjalučana.

– Pa vlast ima jednog Stanivukovića koji odrađuje za nju najbolji posao. Ubjeđivao sam, posvađao se sa mnogim Banjalučanima tvrdeći da treba da podrže gospodina Stanivukovića, iskreno se borio da postane gradonačelnik, ali on je iznevjerio moja očekivanja i većine Banjalučana i ja ću raditi na tome da gospodin Stanivuković što kraće bude na toj poziciji gradonačlenika – kaže Nebojša Vukanović, lider Liste za pravdu i red.

Ne može kaže Vukanović više da gleda Stanivukovićevo glumatanje. Poslije praznika, najavljuje kreće serijal raspakivanja gradonačelnika i njegove kako on kaže simbioze jer je izdao narod i glasače.