Osam stranaka podržalo kandidaturu Milenka Avdalovića iz SNSD-a za načelnika opštine Nevesinje

37
Foto: SRNA

Osam stranaka dalo je podršku kandidatu SNSD-a za načelnika opštine Nevesinje Milenku Avdaloviću, a u srijedu, 12. avgusta, u podne i službeno će biti potpisan koalicioni sporazum o saradnji na lokalnim izborima i podršci kandidatu za načelnika.

Iz SNSD-a su naveli da će iza njihovog kandidata stati još i SP, SPS, Pokret „Volimo Srpsku“, DNS, DEMOS, Ujedinjena Srpska i SNS.

Aktuelni načelnik i kandidat za još jedan mandat Milenko Avdalović rekao je da očekuje i veliku podršku građana Nevesinja i ubjedljivu pobjedu SNSD-a na predstojećim lokalnim izborima.

– U ovom mandatu ispunili smo 95 odsto stvari koje smo obećali. Završili smo značajne infrastrukturne projekte, doveli vodu sa Udbine u Nevesinje, završili rekonstrukciju sportske dvorane, Doma kulture, izgradili centralno spomen-obilježje, rekonstruisali ulice Cara Dušana i Miloša Obilića, kružni tok kod opštine, uradili spojni put između regionalnog i magistralnog puta, rekonstrukciju dalekovoda Nevesinje-Gacko – rekao je Avdalović Srni.

On je dodao da su riješena dva velika projekta – napajanje vodom i strujom, koji su bili višedecenijski problemi Nevesinja.

Avdalović je rekao da SNSD ima ozbiljan plan i program, sa kojim će izaći pred građane, te da nema sumnje da će dobiti povjerenje.