Podrška „Poligrafa“ kandidaturi Radojičića

20
Foto: Igor Radojičić/Twitter

Političko-građanski front „Poligraf“ će na predstojećim lokalnim izborima podržati kandidaturu Igora Radojičića (SNSD) za gradonačelnika Banjaluke, s ciljem nastavka dobre saradnje, koja je u prethodne četiri godine doprinijela razvoju i međunarodnoj prepoznatljivosti grada.

Predsjednik „Poligrafa“ Zoran Talić rekao je da se saradnja sa gradonačelnikom zasniva na projektnim i programskim principima, saopšteno je iz ove političke partije.

– Zajedno dogovaramo projekte za Banjaluku da bi se razvijala u pravcu regionalnog centra u mnogim oblastima, a u okviru te saradnje grad sve više postaje međunarodno prepoznatljiv – istakao je Talić.

On je napomenuo da se grad ravnomjerno razvija, od društvenih, sportskih, socijalnih sfera do komunalne i saobraćajne infrastrukture, te da se upravo na tim projektima razvija saradnja i međusobno razumijevanje sa aktuelnim gradonačelnikom.

Radojičić je zahvalio za podršku članovima „Poligrafa“, te izrazio uvjerenje da bi Banjaluka sa načinom razmišljanja, rada i truda koje su u prethodnim godinama imali odbornici „Poligrafa“ sigurno mogla da napravi još veći korak naprijed.

– Pokazalo se u prethodnom periodu da su to ljudi i opcija koji su vrlo iskreni, pošteni, sa jasnim konceptima i idejama za razvoj Banjaluke. Želim im iskren uspjeh na prvim izborima na koje izlaze – naglasio je Radojičić.