Prodanović: Želim da se smire tenzije i da se radi za razvoj i budućnost

12
Foto: SRNA

Kandidat za načelnika opštine Bratunac Lazar Prodanović zahvalio je Miloradu Dodiku, predsjedniku SNSD-a, i prisutnim na predizbornoj tribini u Bratuncu na podršci, rekavši da želi da se u Bratuncu smire tenzije i da se radi za razvoj i budućnost ovog mjesta.

– Potrebno je da čuvamo ovaj grad koji ima perspektivu, treba nam svaki građanin i uvjeren sam da ćemo imati punu podršku na nedjeljnim izborima – rekao je Prodanović.

Podršku za izbor Prodanovića za načelnika Bratunac večeras su dali potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković, predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, predsjednik DNS-a Nenad Nešić, predsjednik Narodne partije Srpske Darko Banjac i predsjednik Republičke stranke Srpske Slavenko Ristić, te privrednici i borci iz Bratunca.

Predizborna tribina održana je u prepunoj sportskoj dvorani u Bratuncu odakle je upućen poziv biračima da u nedjelju, 5. februara, izađu na prijevremene izbore za načelnika opštine i daju glas razvoju i perspektivi Bratunca, koju im garantuje kandidat SNSD-a Lazar Prodanović.

Prethodni načelnik Srđan Rankić opozvan je na referenduma 7. avgusta prošle godine i ponovo se kandiduje na tu dužnost i jedini je protivkandidat Prodanoviću.