SNSD Brčko: Utvrditi ko je postavio zastave BiH u gradu

52
Foto: SNSD

Opštinski odbor SNSD-a u Brčkom zahtijeva od Inspektorata i policije Brčko distrikta da hitno utvrdi sve činjenice u vezi sa postavljanjem više desetina zastava BiH na Trgu mladih u tom gradu i ko je protivno zakonskim propisima koristio vozila Vlade distrikta za te namjene, saopšteno je iz te stranke.

Iz brčanskog SNSD-a su istakli da će, nakon što dobiju podatke od Inspektorata i policije, podnijeti krivične prijave „protiv svih koji su flagrantno prekršili najmanje dva zakona – Zakona o praznicima i Zakona o komunalnoj djelatnosti Brčko distrikta“.

– Nama u SNSD-u ne smeta nijedno slavlje, ali smo protiv ovako bezočnog uznemiravanja javnosti. Nažalost, ovim činom pojedini politički subjekti pokazuju da njih u Brčkom ne interesuje ništa drugo osim vlastite političke promocije. I to čine ne obazirući se na drugo i drugačije – nadovi se u saopštenju.

Iz brčanskog SNSD-a su poručili da to svakako nije način kako se gradi budućnost ove lokalne zajednice, te da bi o tome inspiratori ovakvih poteza morali da povedu više računa.