SNSD Trebinje: Vukanović ponovo dotakao dno, ni Mrkonjići mu nisu sveti

54
Foto: SNSD

Nebojša Vukanović je još jednom pokazao da mu ništa nije sveto i da je zarad bolesnih ambicija spreman da se spusti toliko nisko da ni sam ne vidi dno u kojem pliva, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNSD-a Trebinje.

– Jadno je i bijedno, Nebojša Vukanoviću, što ne birajući ni mjesto ni vrijeme šalješ poruke mržnje i pokazuješ sopstveni jad i ogorčenost sa najsvetijeg mjesta u Hercegovini, rodne grude Svetog Vasilija Ostroškog i Tvrdoškog – ističe se u saopštenju povodom jučerašnjeg Vukanovićeg nepremijerenog ponašanja i provokacija prilikom posjete premijera Republike Srpske Radovana Viškovića Mrkonjića, rodnom mjestu Svetog Vasilija Ostroškog.

Iz SNSD-a Trebinje podsjećaju da je Vukanović juče u Mrkonjićima vrijeđao, prekidao, dobacivao i neprimjereno se ponašao prema delegaciji Vlade Republike Srpske na čelu sa premijerom, umjesto da se pokloni i pomoli, da vjernom hercegovačkom narodu pošalje poruku Hristove ljubavi i poštovanja, sa najsvetije srpske zemlje.

– U pokušaju da poniziš sve Hercegovce i Hercegovinu uspio si samo u jednom – da ogoliš sebe i pokažeš ko si i šta si – prazna ljuštura koja odzvanja. Ali na tvoju praznu zvonjavu već smo oguglali. Poručujemo ti samo jedno – zvoni koliko hoćeš ali se drži dalje od srpskih pravoslanih svetinja i časnih, neukaljanih mjesta. Nisi dostojan – poručili su Vukanoviću iz trebinjskog SNSD-a.