Stanivuković za djecu sa Kosmeta nema vremena, ali za Karićevu ima

158
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić danas boravi u zvaničnoj posjeti Banjaluci, a na poziv gradonačelnika Draška Stanivukovića koji je isti uputio 14. maja.

Za Karićevu, Stanivuković ima vremena, ali ne i za djecu sa Kosova i Metohije, koja su proteklih dana boravila u Republici Srpskoj, piše ATV.

Njih više od 400, ako uopšte zna taj podatak gradonačelnik Banjaluke, kroz projekat „Spojimo djecu KiM i Republike Srpske“, boravili su u gradovima i opštinama Srpske poput Prijedora, Jezera, Prnjavora, Trebinja, Čelinca, Šamca, Broda i Milića.

Štaviše, Stanivuković se nije ni udostojio oglasiti za bilo kakvo učešće grada Banjaluka u pomoći ili gostoprimstvu za ove mališane koji su s nestrpljenjem čekali da posjete svoje drugove u Srpskoj.

Mjesta za njih nema, ali ima za Benjaminu Karić, koja je odmah po izricanju drugostepene presude generalu Ratku Mladiću pohrlila na društvenu mrežu Fejsbuk kako bi brže-bolje likovala na sramnu presudu u kojoj su svako pravo i pravda pregaženi.

Karićeva se tu nije zaustavila. Sa napadima na Srbe nastavila je podrživši isto tako sramnu rezoluciju koja je prije nekoliko dana izglasana u Parlamentu Crne Gore.