Tegeltija: Pobjeda SNSD-a na izborima u Tesliću omogućiće razvoj opštine

65
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Član Predsjedništva SNSD-a Zoran Tegeltija rekao je da će SNSD, ukoliko ove godine pobijedi na lokalnim izborima u Tesliću, pokazati da i ta opština može dobro da funkcioniše, poput Zdravstveno-turističkog centra „Banja Vrućica“.

– Pobjeda će omogućiti da SNSD preuzme rukovođenje i pokaže da i opština Teslić može biti sređena i uređena kao ‘Banja Vrućica’ – rekao je Tegeltija novinarima prije večerašnjeg sastanka sa predstavnicima teslićkog SNSD-a.

On je naveo da će ova partija ostvariti pobjedu na lokalnim izborima u Tesliću ukoliko se ponovi rezultat kao sa opštih izbora iz 2018. godine.

Foto: SRNA

Tegeltija je dodao da je njegova današnja posjeta teslićkom Odboru SNSD-a redovna aktivnost koju sprovodi Izvršni komitet ove stranke i da se na sastancima razmatraju planovi i aktivnosti u narednom periodu budući da je ovo izborna godina.

Predsjednik teslićkog Odbora SNSD-a Dragan Bogdanić ukazao je na potrebu da nakon osam godina u Tesliću bude promijenjena vlast koju sada čini SDS, da bi uz pomoć Vlade Srpske, Savjeta ministara i drugih institucija u ovoj opštini bio omogućen privredni razvoj i spriječen odlazak mladih.

Foto: SRNA