Tegeltija u Bileći: Sigurni u pobjedu na izborima

50
Foto: SRNA

Član Izvršnog komiteta SNSD-a Zoran Tegeltija rekao je da će ova stranka u Bileći sigurno pobijediti na predstojećim lokalnim izborima jer za naredne četiri godine ima jasan cilj – da uslovi života u Bileći budu još bolji.

Tegeltija je rekao da su planovi ove stranke za naredni period u Bileći nova zapošljavanja i infrastrukturni projekti kako bi svi ostali da žive na ovim prostorima.

– Opštinski odbor SNSD-a u Bileći je uspio okupi najbolje ljude, tu je i jedan od najboljih privrednika sa ovog područja i to je garancija da će oni pobijediti na ovim izborima – izjavio je Tegeltija novinarima prije sastanka sa kandidatima i aktivistima ove stranke u bilećkom Domu kulture.

Foto: SRNA

On je rekao da je siguran u pobjedu kandidata SNSD-a za načelnika Nenada Vukoja i dodao da će poslije njegovog mandata Bileća biti prepoznatljiva, kao što je dosad prepoznatljiva njegova kompanija Mljekara „Pađeni“.

Foto: SRNA

Vukoje je istakao da ova stranka vodi fer i korektnu kampanju.

– Već se pripremamo za izbore i mislimo da ćemo ubjedljivo pobijediti jer nema razloga da ne budemo bolji od konkurencije – rekao je Vukoje.

Foto: SRNA

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a u Bileći Radovan Vuković zahvalio je Tegeltiji na posjeti i na tome što je razgovarao sa kandidatima i aktivistima ove stranke u Bileći.

– Sigurni smo da ćemo imati svog načelnika od 15. novembra – rekao je Vuković.