Tegeltija u Bratuncu: Realna šansa za osvajanje pozicija načelnika u svim lokalnim zajednicama

70
Foto: SRNA

Postoje realne šanse da SNSD zajedno sa koalicionim partnerima osvoji vlast u svim lokalnim zajednicama kada je riječ o poziciji načelnika, izjavio je danas u Bratuncu član Izvršnog komiteta ove stranke Zoran Tegeltija.

On je podsjetio na činjenicu da je ova stranka na proteklim izborima u Izbornoj jedinici sedam imala jedan od najboljih izbornih rezultata.

– U fokusu našeg interesovanja je opština Srebrenica koja nosi mnoge specifičnosti i potrebe da se Mladenu Grujičiću pruži podrška. To očekujemo od svih kandidata za načelnike i svih opštinskih odbora iz Izborne jedinice sedam – rekao je Tegeltija novinarima.

On je napomenuo da su danas u Bratuncu održana dva stranačka sastanka, prvi sa bratunačkim Opštinskim odborom SNSD-a, a nakon toga sa predsjedicima svih opštinskih odbora ove stranke iz Izborne jedinice sedam i kandidatima za načelnike.

– Ostaje da analiziramo da li je potrebno nešto u organizacionom smislu promijeniti prije zvaničkog početka kampanje 16. oktobra – rekao je Tegeltija.

Foto: SRNA

Na sastanku Tegeltije i člana Predsjedništva SNSD-a Staše Košarca sa Opštinskim odborom stranke u Bratuncu potvrđena je činjenica da SNSD, kao politička opcija koja u ovom trenutku vrši vlast, ima dobru poziciju i podršku građana.

– Svi projekti koji se danas realizuju u Bratuncu su rezultat rada SNSD-a u ovoj lokalnoj zajednici. Mislim da ćemo za to dobiti potvrdu i da će SNSD ostvariti planirane rezultate u ovoj opštini – dodao je Tegeltija.

On je napomenuo da je aktuelni načlenik Bratunca Nedeljko Mlađenović dugi niz godina na ovoj funkciji pokazao da je u stanju da obezbijedi podršku građana na izborima.

Foto: SRNA