Adžić: SNSD ostavio dubok trag u razvoju Gradiške u prethodnih 25 godina

37
Foto: SRNA

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Gradiška Zoran Adžić istakao je večeras da je SNSD u prethodnih 25 godina ostavio dubok trag u razvoju privrede i otvaranju novih radnih mjesta u ovom gradu.

– Sa ponosom se možemo okrenuti i pogledati šta je urađeno u Gradišci. Od opštine postali smo grad, gradili smo infrastrukturu – rekao je Adžić na tradicionalnom novogodišnjem koktelu, na kojem je svečano obilježno 25 godina od osnivanja stranke u ovom gradu.

On je naglasio da su građani prepoznali da je SNSD partija koja želi da komunicira sa njima i privrednicima i da prepozna njihove potrebe.

Adžić je rekao da Gradski odbor SNSD-a, uz podršku vrha stranke i lidera SNSD-a Milorada Dodika, sigurno može i dalje da ostane jedan od najjačih lokalnih bastiona partije u Republici Srpskoj.

Prvi predsjednik Opštinskog odbora SNSD Gradiška Nikola Kragulj istakao je da stranački počeci nisu bili laki, ali da je SNSD u Gradišci uspio da bude prva stranka po broju glasova i povjerenju građana.

– Uloženo je dosta truda da izgradimo dobar politički pristup i dobijemo povjerenje građana, a glavni osnov za uspjeh je bilo međusobno povjerenje. Nekoliko ljudi iz gradiškog SNSD-a je bilo uključeno u rad prve Vlade na čelu sa Miloradom Dodikom, što je takođe doprinijelo našem ugledu i uvjerenju naroda da možemo zajedno rješavati probleme – rekao je Kragulj.