Bečić o drugom krugu: Svaki naš potez biće protiv Đukanovića

18
Foto: Savo Prelević/Vijesti.me

Predsjednički kandidat Aleksa Bečić rekao je da će partijski organi Demokratske Crne Gore donijeti odluku o podršci u drugom krugu izbora u Crnoj Gori.

Bečić je čestitao građanima Crne Gore, riječima da su izbori potvrdili da je Crna Gora 30. avgusta 2020. dobila slobodu u izbornim procesima.

– Političke strukture koje su pobijedile 30. avgusta, osvojile su večeras 60 odsto glasova, što je za 10 odsto više i potpuno je jasno šta je želja građana Crne Gore – rekao je Bečić.

Dodao je da je aktuelni predsjednik i kandidat DPS-a „Milo Đukanović sa 54 odsto prije pet godina došao na sadašnji rezultat i to je dokaz da se radi o politici prošlosti“.

Bečić je čestitao kandidatu Pokreta „Evropa sad“ Jakovu Milatoviću na rezultatu i svim drugim kandidatima koji su, kako je rekao, na fonu demokratskih promjena.

On je rekao da će ovlašćeni partijski organi donijeti odluku o podršci u drugom krugu, ali da ne treba imati dilemu da će svaki potez Demokrata biti da se glasa protiv Đukanovića i njegove politike prošlosti.