Begić objavio listu PDP-a za Izbornu jedinicu 3 – kompletan Stanivukovićev kabinet hoće u Skupštinu?

135
Foto: Draško Stanivuković/Facebook

Portali koji se dovode u vezu sa Ivanom Begićem objavili su listu koju PDP krije „kao zmija noge“, piše Faktor magazin.

Najzanimljiviju izbornu jedinicu za Narodnu skupštinu Republike Srpske, kako je pisao i Faktor magazin, predvodiće gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Faktor je već pisao da je oko imena Stanivukovića bila prava drama, ali na kraju je Miloš Stanišić ipak na listi za Parlament BiH pa je i gradonačelnik Banjaluke prihvatio da bude nosilac liste.

Međutim, pravo zaprepaštenje je da je Stanivuković na prvih nekoliko mjesta, bukvalno, stavio svoj uži kabinet iz Grada Banjaluka, odnosno nekoliko svojih najbližih saradnika koji sa visokom politikom do sada nisu imali dodira, navodi Faktor.

Tanja Vukomanović, Mirna Savić Banjac, Bojan Kresojević i Nebojša Drinić – faktički cijeli kabinet osim Milade Šukalo, savjetnice i nesuđenog zamjenika gradonačelnika.

Na listi je, ali kao deseti, i Milko Grmuša, odbornik PDP-a u Gradskoj skupštini, koji često iskače od stavova vlastite partije.

Jelena Trivić i Branislav Borenović, ukoliko je lista tačna, poptuno su poraženi u Banjaluci.

Prvi na listi, za koga se može reći da je „čovjek Jelene Trivić“, je Diana Cvijić, koja je tek šesta i ako ne bude imala lične glasove nema ni promil šanse da se nađe u novom sazivu Skupštine.

Igor Crnadak formalno je stavljen kao posljednji, 17. na listi.

Foto: Faktor magazin