Cvijanović: Naši sportisti – najbolji ambasadori i promoteri Srpske

12
Foto: SRNA

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je tokom prijema u Palati Republike za košarkašice Omladinskog košarkaškog kluba „Feniks“ iz Banjaluke da su sportisti najbolji ambasadori i promoteri Srpske.

Cvijanovićeva je naglasila da u okviru pokroviteljstva nerijetko podržava sportiste, sportske manifestacije i njihove napore kako bi im, barem dijelom, bio olakšan težak sportski put, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

Foto: SRNA

Ona je navela da je banjalučki Omladinski košarkaški klub uspješan sportski kolektiv, ali i rasadnik kadrova, s obzirom na to da nekoliko igračica „Feniksa“ nastupa u dresu reprezentacije Srbije.

Cvijanovićeva je čestitala igračicama, treneru i rukovodstvu kluba deceniju uspješnog rada, u kojoj je Omladinski košarkaški klub „Feniks“ na domaćim i međunarodnim takmičenjima ostvario zapažene rezultate u svim starosnim kategorijama.

Foto: SRNA

Košarkašice „Feniksa“ izrazile su zahvalnost Cvijanovićevoj za prijem i podršku, uz obećanje da će u narednoj takmičarskoj sezoni dati sve od sebe da ponove dobre rezultate.

Foto: SRNA