Cvijanović očekuje pobjedu SNSD-a i Župljanina u Kotor Varošu

47
Foto: SRNA

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović istakla je, nakon današnjeg sastanka sa predstavnicima Opštinskog odbora i kandidatima sa odborničke liste SNSD-a iz Kotor Varoša, da je uvjerena u pobjedu ove partije i zajedničkog kandidata koalicije za načelnika opštine Slobodana Župljanina, koga podržava šest stranaka.

Cvijanović je naglasila potrebu da Kotor Varoš bude opština koja će imati odličnu saradnju sa Vladom Republike Srpske i republičkim institucijama.

– Interes nam je da Kotor Varoš bude još razvijeniji, bolji, sa više radnih mjesta, sa boljom infrastrukturom i uslovima za život. Šest partija okupljenih oko zajedničkog kandidata za načelnika opštine Slobodana Župljanina sigurno imaju viziju, znaju šta su potrebe ove lokalne zajednice i republičke institucije će takvoj odgovornoj vlasti biti na raspolaganju – rekla je Cvijanović i dodala da će SNSD pružiti svu neophodnu podršku Župljaninu u trci za načelnika.

Foto: SRNA

Župljanin je kandidat SP-a za načelnika opštine Kotor Varoš na lokalnim izborima biće, a njegovu kandidaturu podržali su i opštinski odbori SNSD-a, DNS-a, NDP-a, Ujedinjene Srpske i Partije ujedinjenih penzionera.

On je naglasio da je danas sigurniji nego juče da će koalicija koja je formirana u ovoj lokalnoj zajednici odnijeti pobjedu na izborima.

– Posebno sam zadovoljan sastankom sa kandidatima SNSD-a za odbornike u lokalnom parlamentu, kao najvećom i najjačom partijom u Kotor Varošu, koja je dala podršku mojoj kandidaturi. Podrška republičke vlasti promjenama u Kotor Varošu je neupitna i ona će biti prisutna do izbora, ali i nakon izbora, kada ostvarimo pobjedu za bolji i ljepši Kotor Varoš – rekao je Župljanin.

Foto: SRNA

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Kotor Varoš Goran Kušljić istakao je značaj današnje posjete potpredsjednice SNSD-a Željke Cvijanović.

– Mi smo spremni za izbore i nakon današnjeg sastanka smo uvjereni u trijumf naše liste na predstojećim izborima i Župljanina, koji će biti novi načelnik opštine Kotor Varoš – poručio je Kušljić.