Cvijanovićeva čestitala predsjedniku Kine Novu godinu

10
Foto: radiosarajevo.ba

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je čestitku predsjedniku Narodne Republike Kine Si Đinpingu povodom nastupajuće kineske Nove godine, uz želje za dalji prosperitet Narodne Republike Kine i blagostanje prijateljskog kineskog naroda.

– Čvrstog sam ubjeđenja da ćete u nastupajućoj godini mudro i odvažno nastaviti da ostvarujete strateški značajne ciljeve i da nižete nove uspjehe na svim poljima. Uvjerena sam da će i ova godina biti obilježena vašim snažnim ekonomskim i tehnološkim rastom, kao i dosljednom borbom za očuvanje univerzalnih tekovina civilizacije, mira i bezbjednosti u svijetu – istakla je Cvijanovićeva u čestitki.

Ona je izrazila nadu da će i ova godina, kao i prethodne, biti propraćena dodatnim razvojem našeg prijateljstva i međusobne saradnje.

– Vama, našem iskrenom prijatelju, koji ste na čelu državnog i partijskog rukovodstva Narodne Republike Kine dugujemo veliku zahvalnost za stalan napredak naših uzajamnih prijateljskih veza u svim oblastima, a posebno političkog dijaloga i plodonosne ekonomske saradnje – naglasila je Cvijanovićeva.