Cvijanovićeva organizovala božićni prijem u Istočnom Sarajevu

8
Foto: Klix.ba

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović organizovala je večeras u Istočnom Sarajevu božićni prijem za brojne goste i zvanice iz javnog, političkog i kulturnog života Republike Srpske, BiH, vjerskih zajednica, stranih ambasada i međunarodnih organizacija.

Prijemu u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske prisustvovali su predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsjednik Vlade Srpske Radovan Višković, članovi kolegijuma Predstavničkog i Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH iz reda srpskog i hrvatskog naroda, poslanici i delegati iz Republike Srpske, predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija, te novoimenovana predsjedavajuća Savjeta ministara Borjana Krišto, ministri u Savjetu ministara iz Republike Srpske.

Na prijemu je bio i ambasador Ruske Federacije u BiH Igor Kalabuhov, ambasador Japana u BiH Kinefuči Masami, ambasador Kine u BiH Đi Ping kao i gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić i načelnici opština iz Republike Srpske.

Prijemu su prisustvovali i predsjednik DNS-a Nenad Nešić i lider stranke Narod i pravda Elmedin Konaković.

Čestitke povodom pravoslavnog Božića Cvijanovićevoj su lično uputili i Borjana Krišto, te članovi kolegijuma Predstavničkog i Doma naroda parlamenta BiH Marinko Čavara i Dragan Čović i drugi zvaničnici.