Đajić ogorčen: Trivićeva je izdajnik

15
Foto: Dr Vlado Đajić/Facebook

Vlado Đajić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka, rekao je da je ogorčen i šokiran informacijama da je administracija američkog predsjednika Džozefa Bajdena izdvojila 10 miliona dolara za kampanju Jelene Trivić protiv Milorada Dodika.

– Nemam pravu riječ za ovaj zvanični dokument što smo dobili da je kanditat za predsjednika naše Republike i krvlju stečene, moram da kažem, izdajnik i da uzima pare od drugih država za svoj rad. Neće predstavljati interese naših građana, već interese nekih drugih građana i nekih drugih lobija – rekao je Đajić.

Đajić smatra da su navodi o američkim novcima za kandidata PDP-a jasno obrazloženje zašto je Jelena Trivić bježala iz Narodne skupštine.

– Vidimo da je to jedna grupa ljudi koja ne zna šta je patriotizam, rodoljublje, šta je Republika Srpska, kako je stvarana, zašto postoji i koga da štiti. Republika Srpska je institucija, institucije Srpske moraju raditi u interesu građana i štititi interese Republike i ne smiju uzimati pare od nekih drugih lobija – izjavio je Đajić.

Kaže da SNSD traži da se sve u vezi te teme razjasni i da se vidi ko su u u Republici Srpskoj predstavnici naroda, a ko su predstavnici nekih drugih lobija.