Đokić: Nismo organizovali nikakav skup, zloupotrijebljeni lični podaci članstva

24
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izjavio je da ova partije nije organizator nikakvog okupljanja ispred stranačkih prostorija u Banjaluci, te istakao da su pozivom na takvo okupljanje zloupotrijebljeni lični podaci članova stranke.

– Sinoć se u javnosti pojavila priča da se ispred sjedišta partije organizuje okupljanje našeg članstva. Želim da demantujem ovu informaciju i da kažem da je riječ o zloupotrebi ličnih podataka našeg članstva – rekao je Đokić Srni.

On je dodao da je neko slao SMS poruke pozivajući članstvo na skup.

– To nije partijski poziv, niti stav nijednog našeg gradskog ili opštinskog odbora. Iza njega ne stoje organi partije i želim da pozovem članstvo da ne nasjeda na ovakve pozive ili bilo kakve provokacije – istakao je Đokić.

On je najavio da će SP podnijeti prijavu Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske protiv određenog broja ljudi za zloupotrebu ličnih podataka članstva i uzurpaciju partijske Fejsbuk stranice.

Organi SP, dodao je Đokić, rade na stabilizaciji partije, a ne na daljem rušenju njenog ugleda i velikog rezultata koji je napravljen.

– SP su stvarale generacije, ona nije ničija privatna svojina zbog čega ćemo preduzeti sve zakonske radnje da zaštitimo naše članstvo i imovinu naše partije – poručio je Đokić.