Đoković: Radujem se dolasku u Banjaluku

16
Foto: Michael Cummo/BNP Paribas Open

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poručio je danas za ATV da planira da igra u Banjaluci na turniru „Srbija open“ te dodao da se veoma raduje dolasku u grad na Vrbasu.

– Mnogo se radujem zato što sam samo jednom imao priliku da igram u tom gradu. Igrao sam, sad već daleke, 2009. godine sa Viktorom Troickim – rekao je Đoković.

Najbolji srpski teniser naglasio je da mu je izuzetno drago što su za organizaciju turnira dobili podršku Republike Srpske i Banjaluke, ali i Republike Srbije.

– Ovo je posljednja godina da iznajmljujemo licencu jer mi nismo vlasnici. Licencu sljedeće godine vraćamo njenom vlasniku pa smo odlučili da ovog puta to bude u Banjaluci, naravno, uz podršku Srbije i Srpske – rekao je Đoković.

Đoković je izrazio nadu da će svi radovi biti završeni na vrijeme.

– Znam da su radovi u toku i da nije lako postići sve s obzirom na nedostatak vremena da se čitava organizacija prenese na drugo mjesto koje nije imalo takav turnir i tu kategoriju i veličinu. Vjerujem u naš narod i u našu organizaciju i nadam se da će sve biti u redu – dodao je on.

Đoković je rekao da ne zna ko će se od takmičara pojaviti na turniru, ali je poručio da se nada da će on kao i ostali srpski teniseri imati priliku da zaigraju na turniru u Banjaluci. On je dodao da se nada učešću tenisera iz regiona.