Dodik: Konsultacije o realizaciji strateških projekata

62
Foto: SRNA

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da je Izvršni komitet partije obavio konsultacije sa rukovodstvom preduzeća „Autoputevi Republike Srpske“ u vezi sa izgradnjom auto-puteva, te najavio da će u narednom periodu razgovarati i sa čelnicima „Puteva“, „Gas-resa“ i „Elektroprivrede“ o realizaciji strateških projekata.

– Vlast u Republici Srpskoj je prošle godine funkcionisala dobro, uspjeli smo da bude konstituisana vlast na nivou BiH, ali se uvijek nešto uslovljava i nema suštinskih odluka koje bi mogle da pomaknu stvari sa mrtve tačke – rekao je novinarima Dodik, nakon proširene sjednice Izvršnog komiteta SNSD-a.

On je istakao da su razmatrani i stanje u Prijedoru, Gradišci i Kozarskoj Dubici kako bi bili sačinjeni planovi za ispunjavanje osnovnih obaveza i lokalne izbore.

Dodik je rekao da je razmatrana i kadrovska politika unutar SNSD-a, jer se želi na novi način pristupiti upravljanju ljudskim resursima.

On je dodao da žele modernizovati upravljanje cjelokupnim društvom, a prvi cilj u ovom procesu jeste reforma obrazovanja.

Pres Izvršnog komiteta SNSD-a

Pratite #UŽIVO pres Izvršnog komiteta SNSD-a na našoj FB stranici #RTRS #RTRSvijesti

Posted by RTRS vijesti on Friday, January 24, 2020