Dodik: Na proljeće završetak izgradnje Društvenog doma u Razboju Ljevčanskom

67
Foto: SNSD/Facebook

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik obećao je danas u Mjesnoj zajednici Razboj Ljevčanski u opštini Srbac da će biti obezbijeđena dodatna sredstva za završetak gradnje Društvenog doma na proljeće naredne godine.

– Veoma je važno da ovi ljudi imaju objekat u kome će se okupljati. Mi ne idemo po terenu da bismo nešto obećavali, već obavljamo inventuru onoga šta smo uradili. Vjerujem da će Dom biti završen na proljeće i da ćemo se ponovo ovdje okupiti da proslavimo još jedan uspjeh važan za ovo mjesto. Svaki uspjeh za ljude koji ovdje žive uspjeh je cijele Republike Srpske – rekao je Dodik novinarima.

On je rekao da je zahvalan mještanima, donatorima i privatnicima koji su dali doprinos u izgradnji Doma, kao i vladama Srpske i Srbije koje su u tome pomogle.

Foto: SNSD/Facebook

Načelnik opštine Srbac Mlađan Dragosavljević je rekao da je riječ o projektu u završnoj fazi izgradnje koji su svojim sredstvima podržale dvije vlade i koji će dati nemjerljiv doprinos podizanju kvaliteta života u ovom dijelu grada.

On je naveo da je Srbac trenutno veliko gradilište, te da se, između ostalog, sanira i čisti kanalska mreža važna za predupređivanje poplava i šteta.

Foto: SNSD/Facebook

Mještani Razboja Ljevčanskog, koji naseljava oko 900 stanovnika, ističu da će Društveni dom biti višenamjenski objekat za održavanje kulturnih manifestacija, seminara za poljoprivrednike, rad Savjeta mjesne zajednice, sportske i druge aktivnosti, a važnost mu se ogleda i u tome da je važan za ostanak mladih i oživljavanje sela.

Foto: SNSD/Facebook