Dodik: Nastavićemo razgovore sa Mićićem, a ne sa Šarovićem

85
Foto: SRNA

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas da je sa gradonačelnikom Bijeljine Mićom Mićićem razgovarao o mogućem zajedničkom nastupu na lokalnim izborima bez (predsjednika SDS-a) Mirka Šarovića.

– Ima raznih prijedloga, od toga da Mićić bude zajednički kandidat za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima, ali vidjećemo. To ćemo završiti u razgovorima sa Mićom Mićićem, a ne sa Mirkom Šarovićem – naglasio je Dodik.

On je rekao da nema potrebe da razgovara sa Šarovićem, niti će razgovarati, ali će nastaviti razgovore sa Mićićem i njegovim saradnicima.

– Šarovića nisam vidio ono veče u Laktašima, a mi iz SNSD-a ne krijemo da tražimo način da dogovorimo zajedničko djelovanje u okviru Bijeljine – rekao je Dodik na konferenciji za novinare nakon sjednice Izvršnog komiteta SNSD-a.

Izvršni komitet SNSD-a o infrastrukturi i kadrovskim rješenjima

Dodik je rekao da se na sjednici Izvršnog komiteta razgovaralo o infrastrukturnim projketima, ali i kadrovskim rješenjima.

– Auto-putevi da se naprave. Prioriteti su vezani za izgradnju puteva. Takođe da se nastave razgovori oko izgradnje regionalnih puteva. Da se nastave priča oko gasovoda, ali i o razvoju Elektroprivrede Republike Srpske – istakao je Dodik.

Razgovarali su i o stanju u nekoliko opština, odnosno dva grada Prijedor i Gradiška, ali i o kadrovima SNSD-a.

– Pripadalo nam je 75 odsto vlasti na prošlim izborima. Iduće sedmice ćemo početi razgovore o tome kako izgraditi pravilnik o ovom pitanju – naglasio je on.

Pres Izvršnog komiteta SNSD-a

Pratite #UŽIVO pres Izvršnog komiteta SNSD-a na našoj FB stranici #RTRS #RTRSvijesti

Posted by RTRS vijesti on Friday, January 24, 2020