Dodik posjetio teniski kompleks u Parku „Mladen Stojanović“

16
Foto: SRNA

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjetio je danas teniske terene u Parku Mladen Stojanović u Banjaluci gdje će biti odigran ATP turnir „Srpska open“.

Dodik je posjetio teniski kompleks u društvu direktora turnira Đorđa Đokovića, predsjednika Teniskog saveza Republike Srpske Draška Milinovića i predsjednika Organizacionog odbora turnira „Srpska open“ Bojana Vujića.

Teniski kompleks u Banjaluci, koji je izgrađen za nešto više od četiri mjeseca za turnir „Srpska open“ koji će narednih dana ugostiti Novaka Đokovića i ostala velika imena iz svijeta bijelog sporta, svečano je otvoren 12. aprila.

Samo centralni teren ima kapacitet od 6.000 mjesta, a renovirani su i postojeći tereni u okviru teniskog kompleksa u Parku Mladen Stojanović.

Turnir „Srpska open“ počinje sutra i trajaće do 23. aprila.

Osim Novaka Đokovića, u Banjaluci će igrati Andrej Rubljov, Stanislas Vavrinka, Borna Ćorić, Gael Monfis, Rišar Gaske, Laslo Đere, Filip Krajinović, Nenad Zimonjić i drugi.

„Srpska open 2023“ je ATP turnir iz serije 250, koji se nakon dvije uzastopne godine u Beogradu, ove godine održava u Banjaluci.