Dodik: Radislav Đurić preuzeće rukovođenje Opštinskog odbora SNSD Teslić

22
Foto: @MiloradDodik/Twitter

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je na sastanku s rukovodstvom Opštinskog odbora (OO) SNSD-a Teslić zaključeno da se Dalibor Panić povuče sa pozicije predsjednika OO stranke jer njegova angažovanost na poziciji generalnog sekretara Vlade Republike Srpske traži maksimalnu posvećenost, a rukovođenje strankom preuzeće odbornik SNSD-a Radislav Đurić.

– Dao sam podršku da Đurić preuzme rukovođenje strankom jer je pokazao spremnost da radi na jačanju stranačke organizacije. Očekujem da Opštinski odbor u što kraćem roku to i sprovede kroz stranačke organe – naveo je Dodik.

On je istakao da je na sastanku definisano da je glavni cilj SNSD-a da u narednom periodu ostvari puno jedinstvo stranke, te da zajedno s koalicionim partnerima ostvari pobjedu na lokalnim izborima, posebno za poziciju načelnika.

– Sadašnji načelnik samo paradira i nije uradio ništa za građane Teslića – naveo je Dodik na društvenoj mreži „Iks“.

Sastanku je prisustvovao i vršilac dužnosti direktora Šumskog gazdinstva „Borja“ Goran Jović, a Dodik je istakao da je zatražio od svih prisutnih da se posvete stabilizaciji tog i drugih javnih preduzeća bitnih za razvoj Teslića.