Dodik razgovarao sa nosiocima najodgovornijih funkcija

5
Foto: SRNA

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je u Banjaluci sa predstavnicima institucija Republike Srpske i srpskim predstavnicima u zajedničkim institucijama BiH.

Sastanku su prisustvovali predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić, premijer Radovan Višković, srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, ministri u Vladi Srpske, potpredsjednik Republike Srpske iz reda hrvatskog naroda Davor Pranjić, predsjedavajuća Vijeća naroda Srpske Srebrenka Golić.

Na sastanku su učestvovali i zamjenik predsjedavajućeg Savjeta ministara Staša Košarac, ministar finansija u Savjetu ministara Srđan Amidžić, zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić, potpredsjednik Narodne skupštine Srpske Anja Ljubojević, te predstavnici ostalih institucija.

Foto: SRNA

Sastanak je održan u Palati Republike.

Dodik je juče rekao da je na sastanak u Banjaluci pozvao nosioce najodgovornijih izabranih funkcija u Republici Srpskoj i na nivou zajedničkih insitucija BiH kako bi bila analizirana aktuelna situacija u Srpskoj i BiH.