Dodik: Stevandić u potpunosti u pravu, njegov lični izbor je kako će da vaspitava i obrazuje svoju djecu

14
Foto: SRNA

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je da predsjednik Narodne skupštine Nenad Stevandić ima pravo i izbor kako će da vaspitava svoju djecu kao i opredjeljenje da se veže za srpsku državu.

– Nenad Stevandić je potpuno u pravu. Njegov lični izbor je kako će da vaspitava i obrazuje svoju djecu, kao i opredjeljenje da se veže za srpsku državu i to ne može biti dovedeno u pitanje. Kada su u pitanju njegovi sinovi, znam da se radi o dobrim momcima. U kojem klubu i za koju reprezentaciju će igrati njihov je izbor – napisao je predsjednik Srpske na Tviteru.

On je istakao da niko ne može da ospori činjenicu da je igranje za određeni klub i reprezentaciju stvar i emocije.

– Zato je Stevandić u pravu i treba podržati njihovu želju i ljubav da igraju za Srbiju – napisao je predsjednik Srpske.

Podsjetimo, Nenad Stevandić, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske rekao je kako su njegova djeca odbila da nastupaju za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Sin lidera Ujedinjene Srpske Srđan Stevandić bavi se vaterpolom, a njegov otac na Tviter nalogu smatra da je „pitanje karaktera i vaspitanja“ da njegovi potomci mogu igrati samo za Srbiju.