Dodik: Trebinje – grad uspjeha SNSD-a

19
Foto: SRNA

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je Trebinje grad uspjeha SNSD-a i da je u njega došao po još jednu pobjedu za gradonačelnika i za odborničku listu ove stranke, što je najbolja ponuda Trebinjcima.

Dodik je izrazio namjeru da u Trebinju budu nastavljeni projekti Vlade Republike Srpske i da ovaj grad bude na ponos svih.

– Imamo namjeru da sa Vladom Srbije završimo brzo aerodrom, to će biti ozbiljna promjena načina života ovdje i obezbijediće novi impuls za dodatni razvoj, ne samo turizma, već i ukupnog privrednog života – rekao je Dodik novinarima u Trebinju.

On je naveo da iza političara ne ostaju riječi, nego djela, te istakao da je SNSD zajedno sa svojim ljudima ostavio snažan pečat na ukupan razvoj Trebinja.

– Bez obzira na pandemiju virusa korona koja je učinila ozbiljan pritisak na rad privrede, prije svega na turizam, Trebinje je bilo jedan od najživljih gradova ove sezone u regionu. To govori o tome da smo uspjeli da prezentujemo i grad i njegove potencijale, a sa dolaskom i izgradnjom aerodroma svakako će to biti još bolje – poručio je Dodik.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Mirko Ćurić rekao je novinarima da predizborna kampanja protiče u najboljem redu.

– Za nas nije kampanja 30 dana, za nas je kampanja 365 dana u godini, tako da djela pokazuju više od riječi. Ne bismo željeli da u ovom izbornom periodu ispašta građanstvo, nego sve redovne aktivnosti koje imamo da ujedno ispunjavamo – istakao je Ćurić.

On je podsjetio da i večerašnje “Dučićeve večeri poezije” nisu željeli da prekidaju, uprkos epidemiji virusa korona.

– To dovoljno govori da Trebinje ide pravim putem, pravim koracima i da nam je kultura i te kako važna – naglasio je Ćurić.