Dodik: U Srpskoj ne postoji organizovana opozicija, ali postoji centar koji nameće opozicione stavove – BN TV

17
Foto: SRNA

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik smatra da u Srpskoj ne postoji organizovana opozicija, ali postoji centar koji nameće opozicione stavove – „BN“ televizija koja ne dozvoljava nikome da iskoči iz onoga što ona razmišlja o politici ovdje.

– Vršilac dužnosti predsjednika SDS-a Milan Miličević kaže da se to nije desilo, ali ćemo mu tačno reći kada je razgovarao sa vlasnikom „BN“ televizije Vladom Trišićem i ostalima koji su rekli da će ga napasti bezočno na „BN“ televiziji ukoliko potpiše ovu izjavu (političkih lidera u Srpskoj o imovini) – rekao je Dodik danas novinarima u Banjaluci.

Dodik je naglasio da niko nije prisluškivao opoziciju u Republici Srpskoj, ali da opozicioni zvaničnici sami to rade i pričaju šta je ko radio.

– Petorica ljudi iz opozicije javila mi se na telefon da kažu da će biti novi koji će izaći iz SDS-a zbog toga što ta stranka nije potpisala izjavu – rekao je Dodik.

Dodik je dodao da ne želi da iznosi detalje ko su ti ljudi, ali da će se sami pokazati javnosti.

Vršilac dužnosti predsjednika SDS-a Milan Miličević izjavio je ranije danas da SDS neće potpisati izjavu političkih lidera u Srpskoj o imovini.