Dodik: Zahvalnost radnicima i sindikatima na odgovornom odnosu i razumijevanju

26
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je danas 1. maj – Međunarodni praznik rada svim radnicima, sindikatima i građanima BiH, poželjevši da ga provedu u dobrom zdravlju, uz poštovanje svim mjera zaštite s ciljem savladavanja širenja epidemije virusa korona.

– S obzirom na činjenicu da i ovaj praznik dočekujemo u vanrednim okolnostima, želim da zahvalim svim zaposlenim i sindikalnim organizacijama na odgovornom odnosu i razumijevanju čime su dali nemjerljiv doprinos u borbi sa ovom pošasti koja je zahvatila cijeli svijet – istakao je Dodik.

On je naglasio da posebnu zahvalnost izražava zdravstvenim radnicima i policajcima koji su nadljudskim naporima doprinijeli borbi protiv širenja virusa korona, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

Srpski član Predsjedništva BiH istakao je da su krajem prošle godine planirane određene mjere s ciljem poboljšanja ukupne ekonomske situacije i materijalnog položaja radnika, ali da je epidemija sve to naprasno zaustavila.

– Vjerujem da ćemo uskoro izaći kao pobjednici i da ćemo nastaviti započete procese, te krenuti putem stvaranja što bolje i prosperitetnije budućnosti za naše radnike, ali i sve građane – poručio je Dodik.

Čestitaju Međunarodni praznik rada, Dodik je poželio svima dobro zdravlje i pozvao na poštovanje mjere lične zaštite, socijalne distance i smanjenje kontakata jer, kako je naglasio, samo odgovornim odnosnom svakog pojedinca doprinosi se zaštiti cijele zajednice.