Ilić ličnom donacijom pomaže izgradnju temelja kuće za Tubonjiće

86
Foto: SRNA

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić, koji je danas posjetio porodicu Tubonjić iz naselja Kola, rekao je da će ličnom donacijom pomoći izgradnju temelja njihove nove kuće, kako bi mala Milica, koja pati od cerebralne paralize, mogla da dobije svoju sobu.

– Na inicijativu, da budem potpuno otvoren i medijskih radnika, koji su se posvetili ovom problemu, posjetio sam danas ovu porodicu – rekao je Ilić Srni.

Foto: SRNA

On je istakao da je podržao udruženje „Mozaik prijateljstva“ koje je dalo veliki doprinos i pomoć porodici Tubonjić i pokrenulo humanitarni broj 1434 za prikupljanje novca za izgradnju novog doma za ovu porodicu, koja živi u teškim uslovima.

– Uvjerio sam se o kakvoj se situaciji radi, odnosno u kakvim uslovima i Milica i njeni roditelji žive i obećao ovu vrstu pomoći. Sigurno smo taj test humanosti dosta puta položili i vjerujem da ćemo i ovaj put – rekao je Ilić.

Foto: SRNA

On je podsjetio da je do kraja januara aktivan humanitarni broj 1434 na koji građani mogu pozvati, ali i naglasio da i poslovni, privatni i svi ostali subjekti imaju mogućnost da uplate sredstva preko žiro računa i pomognu izgradnju novog doma za porodicu Tubonjić.

Ilić je rekao da porodica Tuboinjić živi u teškim uslovima i da je njihova borba nešto što svi trebaju da podrže.

Foto: SRNA