Košarac upitao Jelenu Trivić: Šmit može, RTRS ne može?

40
Foto: Marko Mastilo

Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac istakao je da (kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske) Jelena Trivić ima sjajnu priliku da u tv debati kaže šta je njen politički program, ali ne smije na crtu (protivkandidatu iz SNSD-a) Miloradu Dodiku i to je sva istina.

On je upitao Jelenu Trivić da li odgovor u vezi sa debatom na RTRS daje kao kandidat za predsjednika Republike Srpske ili kao portparol Mirka Šarovića i Nebojše Vukanovića?

Reagujući na izjavu Trivićeve da ni ona ni Mirko Šarović nemaju namjeru učestvovati u bilo kakvim TV duelima koje organizuje RTRS, i da isti stav ima i Nebojša Vukanović, Košarac je rekao da je to nevjerovatan odgovor.

– Šmit može, RTRS ne može. Kakve ankete i 10 odsto prednosti? Odu na tribinu i koliko ih stane u autobus toliko ljudi ih dočeka i na lokaciji na koju dođu. Izmišljaju ankete da bi poslije kukali kako su pokradeni – istakao je Košarac.

RTRS je poslao poziv za večerašnji TV duel kandidatima za predsjednika Republike Srpske Miloradu Dodiku (SNSD), Radislavu Jovičiću (DNS) i Jeleni Trivić (PDP).