Krivokapić: Dolazi vrijeme pravde, stabilnosti i pomirenja

7
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić čestitao je građanima Novu godinu porukom da je u godini na izmaku Crna Gora prvi put osjetila istinsku slobodu i da, kako je rekao, dolazi vrijeme koje će donijeti bolji standard, pravdu, stabilnost i pomirenje.

Krivokapić kaže da su podrškom reformskim programima „Evropa sad“ i „Crna Gora odmah“, kao i izglasavanjem Tužilačkog saveta uspostavljeni, kako navodi, „temelji za izgradnju kuće zdrave Crne Gore“.

Time je, ističe premijer, potvrđena velika pobeda na izborima 30. avgusta prošle godine i iskazano neophodno zajedništvo za realizaciju reformskih projekata.

– Vlada je učinila sve da obezbijedi ekonomsku stabilnost, da podstakne reforme i dodatno učvrsti proevropski kurs Crne Gore – naveo je Krivokapić i dodao da će građani imati motiva da se raduju i sa realnim optimizmom dočekaju narednu godinu.

– Budite uvjereni da dolazi vrijeme koje će donijeti bolji standard, pravdu, stabilnost i pomirenje. U tom novom duhu, želim vam puno sreće, radosti, zdravlja i ličnih uspjeha u novoj 2022. godini. Za građansku, evropsku, ekološku, solidarnu i zdravu Crnu Goru! Srećna nam nova 2022. godina! – poručio je Krivokapić.